Pasen in de natuur

Het geluid van de lente is bij uitstek het geluid van blatende lammetjes, tsjirpende krekels, kakelende kippen en een grommende grasmaaier. Gun jezelf en je gezin komend paasverlof een paaservaring zoals het écht hoort: met échte kuikentjes, verse eieren en een natuur waar geen stadstuin tegenop kan. De paashaas komt namelijk óók langs in de vele bossen, kloostertuinen, bloemenweides en boerderijen die je terugvindt op Campspace.

Wat is bij jou de vreemdste plek waar je ooit een gesmolten paasei terugvond? Wie dit jaar geen zin heeft om te Googelen hoe je chocolade uit je parket moet schrapen, kan een weekendje weg boeken via Campspace. Want je paasmandje vullen - én tegelijk de batterijen opladen - is zoveel leuker in een uitgestrekt natuurlandschap. Bovendien duurt de zoektocht (en dus de pret) aanzienlijk langer in een weide dan in een stadstuin. Leuk voor de kinderen én de ouders.

Opladen tijdens een weekend op maat

Locatie? Retie, Vlaanderen

Wat? Op deze Campspace kijk je uit op enkele uitgestrekte weilanden van Retie. Het groene stuk grond ligt achter de privétuin van de eigenaars en is natuurlijk afgebakend om je van de nodige privacy te voorzien. Kinderen kunnen helemaal laten gaan in de (speel)boomhut, op de glijbanen en schommels, in de zandbak, het speelhuis en 's avonds rond het kampvuur met marshmallows.

Je kan er terecht om er te kamperen en er je eigen tijd in te delen, maar ook voor een oplaadweekend op maat waarbij er in samenspraak met je gezin/team/familie/vrienden een programma wordt samengesteld . Een greep uit de mogelijkheden: yoga, mountainbiken, suppen, ritje met de paardenkoets, pottenbakken, dans, ijsbaden, massage, beeldhouwen...

Ook de maaltijden - hallo paasontbijt! - kunnen voorzien worden door partners uit de buurt.

Klik hier voor de Campspace-link

Knuffelen met alpaca's en pony's

Locatie? Ham, Vlaanderen

Wat? Deze kampeerplek bevindt zich in het groene grensgebied van de Limburgse en Antwerpse Kempen. Kinderen kunnen er knuffelen met pony's, een wandeling doen met de alpaca's, genieten van de speeltuin met boomhut, glijbaan, zandbak, trampoline en kabelbaan. Maar ook de omgeving biedt tal van mogelijkheden, zoals een dierenpark, ruiterpaden, recreatiedomein, enzovoort. En ook hier kan je een paasontbijt bestellen bij de eigenaars. Kortom: vertier én ontspanning voor het hele gezin.

Klik hier voor de Campspace-link

Overnachten in een yurt

Locatie? Zoutleeuw, Vlaanderen

Wat? Deze Campspace bevindt zich in een natuurlijke oase vlakbij het grootste natuurlijke binnenmeer van Vlaanderen. Je overnacht er op een oude boerderij vlakbij het Vinnen het Zwartaardebos. De boerderij vormt de uitvalbasis voor een kleine kudde ezels die in en en rond het Vinne worden ingezet in het kader van ecologische begrazing. Je kan er zelfs op een dauwtrip of (meerdaagse) trektocht met de ezels.

Klink hier voor de Campspace-link

Retraite op de boerderij

Locatie? Aartrijke, Vlaanderen

Wat? Hier geniet je van een prachtig zicht op het glooiend landschap, dichtbij de schapen, kippen en koeien. Kamperen doe je in een omheinde weide, naast een serre en een appelboom. Kinderen kunnen er verse eitjes rapen, schapen aaien, een spelletje kubb, petanque of badminton spelen of op ontdekking gaan in de groenrijke omgeving. Ook hier kan je een heerlijk ontbijt bestellen of zelf naar de bakker gaan op wandelafstand.

Slaap je liever op een échte matras? Via GoBoony kan je heel gemakkelijk een huis op wielen huren: van een vintage VW-busje tot een luxe camper.

Klik hier voor de Campspace-link

Op zoek naar nog leuke Campspace-locaties? Neem zelf een kijkje op het platform óf stuur je wensenlijstje naar sabrina@boustyourbrand.be

Over Campspace

Campspace is een boekingsplatform gespecialiseerd in unieke outdoor verblijven: met een tent, in een camper, of in een gezellige boomhut, yurt of hut. De belangstelling voor Campspace en duurzaam reizen is snel toegenomen nu steeds meer mensen de vrijheid van het buitenleven herontdekken. Campspace is toegewijd aan de natuur en échte menselijke verbindingen. Uiteindelijk willen ze doen wat ze kunnen om gezondheid, geluk en avontuur te brengen aan zowel hun gemeenschap als de planeet.

 
Campspace heeft fondsen geworven bij toonaangevende investeerders in de sector en kreeg aandacht in onder meer The New York Times, The Sunday Times, NRC en Der Spiegel. Het bedrijf groeit snel en werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Nederland.